Kontakt oss her

Det er mye vi kommer til å snakke om her som kanskje kommer til å svare på mye av det du kan lure på, men om det er noe annet vi ikke har dekt, eller noe du generelt lurer på og vil ha svar på så kan du også kontakte oss. Gjør du det så kan du kontakte oss via et kontaktskjema eller mail, og du får svar så fort som mulig. Vi ønsker å være så tilgjengelige som mulig for våre lesere, og dette føles som en av de beste metodene for akkurat det.

Det er jo ganske vanlig at man ser mange sider som vår som ikke tilbyr deg den muligheten, og om du da ønsker å gi litt ris, eller til og med ros, så kan du ikke det, noe som vi føler bør være mulig. Begge deler gjør oss bedre, så hvorfor ikke? I tillegg til det så er det alltid interessant å finne ut av hva andre bryteentusiaster tenker om det vi har å skrive, og om de kanskje har noe å bidra med selv. Så er det jo alltid gøy å ha en samtale med mennesker med felles interesser også. Det hadde jo vært veldig gøy om hele brytersamfunnet i Norge ble større, fordi det er en klassisk sport som krever mye trening og teknikk, i tillegg til styrke naturligvis.

Vi ønsker jo rett og slett å lage en litt støre debatt rundt denne sporten vi alle er glade i, så jo flere mennesker som ønsker å komme i kontakt, jo bedre er det for oss. Vi har alle noe å lære fra hverandre, så hvorfor ikke om bryting også. Og har vi noen faktafeil eller noe du vil påpeke, så er du mer enn velkommen til det. Vi lever jo tross alt ikke i et diktatur!

 

Kontakt oss på e-post webmaster@ak-54.no